Jubileum

Priser og vilkår for 2023 (forbehold om skrivefeil)

Eiendom og leiepris

Booker du lokaler til ett jubileum hos oss skriver vi leiekontrakt for en kveld, man har da ofte tilgang til lokalet kvelden før og formiddagen etter. 

Det koster fra kr 4000 å leie Krøgeneslåven for ett jubileum

Opprigging

Hos oss har dere flere valg. Enten kan dere komme til ferdig rigget og dekket bord og pyntet hus, eller dere kan gjøre alt selv. De fleste velger at vi rigger, stryker duker og dekker på, og at dere evt. pynter og setter deres preg på pyntingen. 

Utvask

Utvask er obligatorisk og koster kr 1500 etter selskap. Det eneste dere trenger å gjøre er å rydde ut tingene som er deres. Tidspunktet avhenger av om det er nytt arrangement booket i etterkant. Hvis ikke kan dere få hele dagen på dere.

Serveringspersonalet

Vi har eget serveringspersonale som tar dere imot, serverer, rydder og vasker opp. De passer på at selskapet går smertefritt og yter service til dere og gjestene. Vi regner ca 1 serveringspersonell pr 15 gjester, men dette avhenger av type selskap – blant annet om det er buffet eller bordservering og om det skal serveres alkohol. Prisen for leie av personale er kr 400 pr. time, pr. servitør.

Mat

Vi har fullt utstyrt kjøkken, kokker og forskjellige menyer. Vi kan tilby napolitansk pizza, tapas, koldt bord o.l. Skulle det være ønskelig med noe vi ikke kan produsere så finner vi en løsning på dette via catering. 

Drikke

På Krøgeneslåven har vi skjenkebevilling så det er derfor ikke anledning til å ta med egen drikke. Vi har løst det slik at vi gir gode avtaler på pakke løsninger eller f.eks. husets viner. Ta kontakt for mer spesifikke priser. 

I forhold til drikken velger noen å stå for hele gildet selv, andre ønsker at gjestene får velkomst og drikke til maten, men selv betaler det de vil ha i baren etter middag. Det går også fint å gi gjestene bonger til bruk under middagen og at de betaler resten selv. Her er det mange muligheter. 

Fasiliteter

VI har prosjektor, eget PA anlegg med mikrofon, streaming av musikk og mulighet for tilkobling av instrumenter for låven og eget for hønsebaren. Dette er inkludert i prisen. 

Bestilling

Ønsker du å bestille selskap hos oss ber vi gjerne inn til en felles omvisning hvor vi kan se på hvordan vi kan lage det perfekte arrangement. Jeg er også tilgjengelig på telefon eller e-post og hjelper til med videre planlegging og spørsmål underveis.

Post@krogeneslaaven.no

TLF: 40178614

Kontakt skjema

Betaling

Ved signert kontrakt bes et depositum innbetalt til oss.
Etter endt selskap sendes faktura på leie, opprigging/borddekking, utvask, dukleie, serveringspersonell og medgått drikke. 

Hvis det er ønskelig med åpen bar tar vi kort og kontant her.