Konfirmasjon/dåp eller navnefest

Priser og vilkår for 2023 (forbehold om skrivefeil)

Eiendom og leiepris

Booker du konfirmasjon eller dåp/navnfest hos oss skriver vi leiekontrakt for 1 dag, ofte har dere da tilgang til lokalet kvelden før og til formiddag dagen etter. 

Det koster ca kr 8000 å leie Krøgeneslåven for konfirmasjon, dåp eller navnefest da leier man hele lokalet og har baren, kjøkkenet og lokalene for en selv. 

Opprigging

Hos oss har dere flere valg. Enten kan dere komme til ferdig rigget og dekket bord og pyntet hus, eller dere kan gjøre alt selv. De fleste velger at vi rigger, stryker duker og dekker på, og at dere evt. pynter og setter deres preg på pyntingen. Prisene for opprigging/borddekking er inkludert.

Utvask

Utvask er obligatorisk og koster kr 1500 etter dåp eller konfirmasjon. Det eneste dere trenger å gjøre er å rydde ut tingene som er deres. Tidspunktet avhenger av om det er nytt arrangement booket i etterkant. Hvis ikke kan dere få hele dagen på dere.

Serveringspersonalet

Vi har eget serveringspersonale som tar dere imot, serverer, rydder og vasker opp. De passer på at selskapet går smertefritt og yter service til dere og gjestene. Vi regner ca 1 serveringspersonell pr 15 gjester, men dette avhenger av type selskap – blant annet om det er buffet eller bordservering og om det skal serveres alkohol. Prisen for leie av personale er ca kr 400 pr. time, pr. servitør.

Mat

Vi har fullt utstyrt kjøkken, kokker og forskjellige menyer. Vi kan tilby napolitansk pizza, tapas, koldt bord o.l. Skulle det være ønskelig med noe vi ikke kan produsere så finner vi en løsning på dette via catering. 

Drikke

På Krøgeneslåven har vi skjenkebevilling så det er derfor ikke anledning til å ta med egen drikke. Vi har løst det slik at vi gir gode avtaler på pakke løsninger eller f.eks. husets viner. Ta kontakt for mer spesifikke priser. 

Fasiliteter

VI har prosjektor, eget PA anlegg med mikrofon, streaming av musikk og mulighet for tilkobling av instrumenter for låven og eget for hønsebaren. Dette er inkludert i prisen. 

Bestilling

Ønsker du å bestille selskap hos oss ber vi gjerne inn til en felles omvisning hvor vi kan se på hvordan vi kan lage det perfekte arrangement. Jeg er også tilgjengelig på telefon eller e-post og hjelper til med videre planlegging og spørsmål underveis.

Post@krogeneslaaven.no

TLF: 40178614

Kontakt skjema

Betaling

Ved signert kontrakt bes et depositum innbetalt til oss.
Etter endt selskap sendes faktura på leie, opprigging/borddekking, utvask, dukleie, serveringspersonell og medgått drikke. 

Hvis det er ønskelig med åpen bar tar vi kort og kontant her.