Meny og bestilling Bordreservasjon

Uke 43 Mandag: stengt Tirsdag: 15-21 Onsdag:15-21 Torsdag:15-21 Fredag: 15-21 Lørdag: 13-21 Søndag: 13-21 Gjerne...

Posted by Krøgeneslåven on Monday, September 11, 2023

Pizzeria

Det har alltid vært en drøm for oss å åpne en restaurant, og det som en gang startet som en lidenskap og hobby, ønsker vi nå å dele med dere.

Vår lidenskap er å skape napolitansk pizza, og med inspirasjon og veiledning fra en ekte pizzamester som Rene, har vi gått i gang med å utforske og perfeksjonere denne kunsten.

De hemmelige ingrediensene er tiden og kjærligheten som vi legger i hver eneste pizza. Vår deig er nøye tilberedt på låven, med en poolish som får modne i over 20 timer før den får lov til å heve seg videre i 24-36 timer. Dette gir deigen sin karakteristiske smak og konsistens.

Når det gjelder toppingen, insisterer vi på kun å bruke ingredienser av høyeste kvalitet fra velkjente leverandører. Dette sikrer at hver bit av pizzaen er en smaksopplevelse du sent vil glemme.

For å oppnå den autentiske napolitanske pizzaopplevelsen, har vi investert i elektriske ovner levert av Effeuno, som når 500 grader. Resultatet er en pizza som ikke er "fastfood", men som stekes på utrolige 90 sekunder, akkurat nok til å gi den den perfekte blandingen av sprø skorpe og saftig fyll.

Vi ønsker dere alle velkommen til å komme og prøve våre autentiske napolitanske pizzaer. Vi gleder oss til å dele vår lidenskap med dere, og vi håper å se dere snart for en uforglemmelig matopplevelse.

Vi har takeaway