Utleie

Ønsker du å leie lokalet?

Nyttig informasjon

Krøgeneslåven har fasiliteter som kan romme opptil 65 bespisende gjester på selve låvegulvet og ytterligere 15-20 gjester som kan nyte maten i den sjarmerende baren. Ved godt vær er det også en større terrasse tilgjengelig, som gir gjestene muligheten til å nyte måltidet utendørs i en vakker atmosfære.

Lokalene har fullt utstyrt kjøkken og vi lager maten på huset. Er det ønskelig med catering/annen type mat en det vi leverer får vi til en avtale på det. 

Krøgeneslåven har full bevilling innen alkohol og mat, derfor må alt av drikke gå via oss, men har fine priser på drikkevarer.  

Det er plass til ca 20 biler på parkeringsplassen, skulle det være behov for mer ligger Krøgenes næringspark like ved. 

Prisene for arrangementer på Krøgeneslåven varierer avhengig av typen hendelse og tidspunkt. Her er en oversikt over ca priser:

  • Ukedag- og kveldsarrangement: ca 4000 kroner.
  • Selskap/dåp/konfirmasjon (ukedager og søndag): ca 8000 kr.
  • Bryllup og større arrangementer: Prisene starter på 15 000 kroner.

Vær oppmerksom på at det påløper en obligatorisk utvask-avgift i tillegg til de nevnte prisene.

For arrangementer av ulik størrelse kan det være nødvendig med 1-3 servitører fra Krøgeneslåven for å sikre at alt går smidig under arrangementet.

Hvis du er interessert i å leie Krøgeneslåven eller ønsker mer informasjon om prisene og fasilitetene, kan du kontakte oss for å avtale en visning. Vi er glade for å kunne vise deg stedet og diskutere hvordan vi kan tilpasse arrangementet ditt til dine behov og ønsker.Hvilke selskap skal du holde?

Minnestund


Møte/konferanse


Selskapslokalet

Ønsker du å leie? Ta kontakt

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.