Bryllup

Priser og vilkår for 2023 (forbehold om skrivefeil)

Eiendom og leiepris

Booker du bryllup hos oss skriver vi leiekontrakt fra fredag kveld til søndag formiddag. Fredag brukes til å rigge/dekke bord, stryke duker og pynte. Lørdag er selve festen og søndag må det ryddes ut og vaskes. 

Det koster fra 15 000 kr å leie Krøgeneslåven for bryllup. Da har man tilgang til hele selskapslokalet med bar, låve og terrasse fra fredag ettermiddag/kveld til søndag formiddag. 

Opprigging

Hos oss har dere flere valg. Enten kan dere komme til ferdig rigget og dekket bord og pyntet hus, eller dere kan gjøre alt selv. De fleste velger at vi rigger, stryker duker og dekker på, og at dere evt. pynter og setter deres preg på pyntingen. Prisene for opprigging/borddekking blir etter avtale

Utvask

Utvask er obligatorisk og koster kr 3 000 for hele lokalet. Det eneste dere trenger å gjøre er å rydde ut tingene som er deres innen søndag klokken 11-12.

Serveringspersonalet

Vi har eget serveringspersonale som tar dere imot, serverer, rydder og vasker opp. De passer på at selskapet går smertefritt og yter service til dere og gjestene. Vi regner ca 1 serveringspersonell pr 15 gjester, men dette avhenger av type selskap – blant annet om det er buffet eller bordservering og om det skal serveres alkohol. Prisen for leie av personale er kr 400 pr. time, pr. servitør.

Mat

Vi har fullt utstyrt kjøkken, kokker og forskjellige menyer. Vi kan tilby napolitansk pizza, tapas, koldt bord o.l. Skulle det være ønskelig med noe vi ikke kan produsere så finner vi en løsning på dette via catering. 

Drikke

På Krøgeneslåven har vi skjenkebevilling så det er derfor ikke anledning til å ta med egen drikke. Vi har løst det slik at vi gir gode avtaler på pakke løsninger eller f.eks. husets viner. Ta kontakt for mer spesifikke priser. 

I forhold til drikken velger noen å stå for hele gildet selv, andre ønsker at gjestene får velkomst og drikke til maten, men selv betaler det de vil ha i baren etter middag. Det går også fint å gi gjestene bonger til bruk under middagen og at de betaler resten selv. Her er det mange muligheter.  

Fasiliteter

VI har prosjektor, eget PA anlegg med mikrofon, streaming av musikk og mulighet for tilkobling av instrumenter for låven og eget for hønsebaren. Dette er inkludert i prisen. 

Bestilling

Ønsker du å bestille selskap hos oss ber vi gjerne inn til en felles omvisning hvor vi kan se på hvordan vi kan lage det perfekte arrangement. Jeg er også tilgjengelig på telefon eller e-post og hjelper til med videre planlegging og spørsmål underveis.

Post@krogeneslaaven.no

TLF: 40178614

Kontakt skjema

Betaling

Ved signert kontrakt bes et depositum innbetalt til oss.
Etter endt selskap sendes faktura på leie, opprigging/borddekking, utvask, dukleie, serveringspersonell og medgått drikke. 

Hvis det er ønskelig med åpen bar tar vi kort og kontant her. 

Krøgeneslåven